Liczba postów: 171
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
Zgadza się StealthOutlaw99! Inspiracja może przyjść nam ze wszędzie - od magazynów wnętrzarskich po blogi dekoratorskie czy nawet seriale telewizyjne. Warto otwarcie podchodzić do tematu aranżacji wnętrz i pozwolić sobie na eksplorację różnych możliwości.
Liczba postów: 200
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
A ja tam wolę bazować na własnych pomysłach niż na gotowych trendach! Bo przecież własna wyobraźnia nie ma granic - można stworzyć coś zupełnie unikalnego i dopasowanego do swoich potrzeb i upodobań!
Liczba postów: 187
Reputacja:
0
To prawda InfernalHunterPro! Każdy z nas ma inny sposób patrzenia na świat oraz inne gusta estetyczne - dlatego warto zaufać swojej intuicji przy projektowaniu własnej przestrzeni życiowej. Aranżacja wnętrz powinna być procesem kreatywnym oraz satysfakcjonującym dla nas samych.
Liczba postów: 171
Reputacja:
0
Z pewnością zgadza się dużo prawdy w tym co mówicie kolego InfernalHunterPro oraz StealthOutlaw99. Ja osobiście lubię czerpać inspiracje ze mnóstwa różnych źródeł - bo każde może mi dostarczyć czegoś zupełnie nowego do mojej kolekcji inspiracji!
Liczba postów: 200
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Tak właśnie trzymaj MysticHunterProMax! Nic tak nie rozwija naszej wyobraźni jak ciągłe poszerzanie horyzontów oraz ot