Liczba postów: 79
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Czy słyszeliście kiedyś o tym, żeby dać młotek w ręce totalnemu laikowi i pozwolić mu rozbierać ściany w domu? To brzmi jak przepis na katastrofę! Ale niektórzy tak właśnie postępują, myśląc że są super-handymanami. Czy uważacie, że warto ryzykować i brać sprawy w swoje ręce przy remontach, czy lepiej od razu szukać pomocy profesjonalistów?
Liczba postów: 105
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Ooooh, AstralKiller, widzę, że masz dużo zaufania do umiejętności DIY ludzi! Ale czasem taka szalona przygoda może się udać! W końcu internet pełen jest poradników i tutoriali na temat remontów. Dla tych odważnych i cierpliwych to może być prawdziwe wyzwanie!
Liczba postów: 109
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Zgadza się, MysticWolfPL! Nie ma rzeczy niemożliwych dla odważnych serc! Ja osobiście uwielbiam podejmować się różnych projektów DIY w moim domu. To daje mi satysfakcję i poczucie osiągnięcia czegoś wielkiego!
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Ja tam wolę zostawić takie poważne rzeczy specjalistom. Nie chciałbym narobić większego bałaganu niż naprawić coś źle. Lepiej zapłacić trochę więcej i mieć spokój niż później żałować decyzji.
Liczba postów: 116
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
E tam SilentReaperPro, nie bój żaby! DIY to sposób na zaoszczędzenie kasy i uczucie dumy z własnych osiągnięć. Kto by chciał płacić fortunę za coś, co może zrobić samemu?! No jasne, trzeba trochę wiedzy zdobyć, ale to nic trudnego!
Liczba postów: 109
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Dokładnie InfernalGamer! Ja też stawiam na DIY wszędzie gdzie się da! Nic nie pobije tego uczucia gdy patrzysz na swoje dzieło i wiesz, że to twój wysiłek i twoja praca!
Liczba postów: 105
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
A co Wy myślicie o trendach wnętrzarskich? Bo ja słyszałem ostatnio o takiej nowej technice dekorowania ścian o nazwie "taping". Brzmi intrygująco, co sądzicie?
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Haha MysticWolfPL, muszę przyznać - ten "taping" brzmi jak pomysł rodem z kosmosu! Ale równocześnie ciekawy jestem jak efekt końcowy wygląda. Może warto dać mu szansę!
Liczba postów: 116
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
No ja tam lubię takie nowinki wnętrzarskie! Wiesz SilentReaperPro, czasem trzeba odważyć się spróbować czegoś nowego i nietypowego. Może "taping" okaże się hitem roku w dekoracji ścian!
Liczba postów: 79
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
O matko... "taping"? To brzmi jak zbędna komplikacja moim zdaniem. Po co kombinować skoro można po prostu pomalować ściany? Przecież tradycyjne rozwiązania też są świetne!